Hundene våre

Chiquita Cabanera

Chica er fra vårt eget oppdrett. En klokere og mer verdig hund enn henne skal man lete lenge etter. Fantastisk gemytt! Hun har gitt oss to flotte kull.

Chica er HD/AD fri.

Sollitunets Everlasting Enya

Enya er fra vår egen Chica. Hun er en utrolig morsom og aktiv sheltie. Brukes blant annet til agility. Elsker barn, super familiehund. Hun har fått excellent på flere utstillinger.

Enya er HD/AD fri. Øyelyst fri for sykdommer.

Tricolines Funny Tequila

Tequila er vår lille japanske spisshund. Hun kunne ikke brukes i avl selv pga. patellaluksasjon. Dette er heldigvis aldri noe som har plaget henne i hverdagen. Hun har gjort en glimrende jobb som "tante" for flere valpekull. Finnes bare godt i denne hunden!

Sollitunets Hope for Hatchi

Hatchi er vårt nyeste tilskudd i flokken, og er datter av Enya. Hun er en glad og sosial type, og veldig barnevennlig. Supert gemytt! Hun blir en kommende agilityhund og forhåpentligvis avlshund i kennelen vår.

Hun er øyelyst fri for sykdommer, og skal HD/AD røntges når hun er stor nok.

Sollitunets Hope for Fay

Fay er etter Enya og helsøster til Hatchi. Hun er en tispe vi har satt ut på for, og skal brukes i kennelen etter hvert dersom hun er HD/AD fri og egner seg i avl. Hun er øyelyst fri for sykdommer. Eier bruker henne aktivt i lydighet, rally og snart agility. Herlig hund!

Sollitunets Greatfull Gift

Stella er etter Enya og er en tispe vi har satt ut på for. Fantastisk gemytt på henne! Oppnådd excellent på utstilling, HD/AD fri og fri for øyesykdommer.